Prkénko MILUŠE

Praktické a stylové prkénko Miluše  je symbolem harmonie a jemnosti. Její elegantní linie a hladký povrch evokují klidné západy slunce, které se zrcadlí v teplých tónech meruňkového dřeva.

1 040 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 18
Prkénko MILUŠE
Untitled design
Akce

Detailní popis produktu

Díky své univerzálnosti je ideálním společníkem pro každodenní přípravu jídla a servírování, přičemž vždy vnese do kuchyně dávku přirozené krásy.

Monika, na druhé straně, přináší nádech vášnivé osobnosti. S odvážnějším designem a výraznými detaily v kresbě dřeva působí dynamicky a energicky. Je perfektní pro ty, kteří milují netradiční řešení a hledají prkénko, které je nejen praktické, ale také stylově výrazné.

 

POUŽITÉ DŘEVO: MERUŇKA.

Dřevo meruňky je středně tvrdé, odolné proti opotřebení.  Má obvykle krásnou barvu, která se pohybuje od světle zlatohnědé po jemně oranžovou. S věkem dřevo často tmavne a získává teplé, bohaté odstíny. Struktura meruňkového dřeva je jemně zrnitá, hladká a jednotná. 

 

ROZMĚRY: 17,5 x 29 x 2,2 cm.

Velikosti a tvary nejsou standardizované, využíváme co největší kus dřeva s co nejmenším možným odpadem. Rozměry (šířka x délka x výška) jednotlivých prkének jsou měřeny v nejširším a nejdelším místě bez rukojeti.

 

DOPORUČENÍ K POUŽITÍ:

Prkénko je vhodné ke krájení a porcování potravin. Ideální je mít alespoň 3 prkénka. Kvůli využití pro různé potraviny. Jedno na krájení pečiva, ovoce a zeleniny. Další na sýry a uzeniny a jedno zvlášť na krájení a porcování masa.

Kromě praktičnosti a funkčnosti se prkénko od nás stane krásným doplňkem kterékoliv kuchyně. Záleží jen na Vás, které bude ozdobou ve Vaší domácnosti.

 

 

ÚDRŽBA a PÉČE:

Dřevěné prkénko Vám vydrží řadu let. Není náročné na údržbu a péči, jen je třeba dodržet pár zásad a díky tomu Vás možná i přežije…

Dřevěné prkénko nemyjte v myčce na nádobí. Při běžném každodenním použití myjte pod tekoucí vodou houbičkou s běžným prostředkem na nádobí. Při větším znečištění použijte kartáč na mytí, lépe odstraní nečistoty. Opláchněte vodou. Pečlivě otřete a nechte vyschnout.

Pravidelně ho natřete jedlým nearomatizovaným olejem (např. slunečnicovým, lněným…).

Nejideálnějším řešením je mít více prkének pro zpracování různých potravin. Pořiďte si alespoň tři prkénka s tím, že jedno použijete na pečivo, ovoce a zeleninu, další na sýry a uzeniny, třetí využijete na krájení a porcování masa.

No a teď se nabízí otázka, na čem servírujete?

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola